Websites op maat

Elke website van Leff Design wordt op maat gemaakt. Of het nu gaat om een creatief design of uitgebreide technische applicaties. Elke klant is uniek dus elk project vraagt om volledig maatwerk. Daarbij zorgen wij er voor dat de website er niet alleen strak uit ziet maar ook gebruiksvriendelijk is. Zowel voor de bezoeker als de beheerder.

Interactief

Tegenwoordig zijn websites veel meer dan statische informatiedragers en zijn er veel mogelijkheden om uw website interactief te maken. Met een interactieve website kan er eenvoudig gecommuniceerd worden met de doelgroep. Denk bijvoorbeeld aan interactieve communicatie tussen sociale media en uw website, het aan melden voor een evenement, een bestelling plaatsen of bijvoorbeeld het reageren op een poll.

Content Management Systeem

Het content management systeem, afgekort CMS, is de ‘achterkant’ van een website. Leff Design maakt veelal gebruik met het WordPress CMS welke zorgt voor een snelle en makkelijke manier uw website te beheren. Zo is het aanpassen of toevoegen van afbeeldingen, tekst, video’s en andere content een kwestie van een paar muisklikken.

Responsive Design

Het internet is op steeds meer apparaten beschikbaar. Zo zijn er smartphones en tablets waar dagelijks miljoenen mensen mee op het internet surfen. Het is vanzelfsprekend dat uw website op al deze verschillende apparaten representatief en functioneel moet blijven. Met responsive webdesign past een website zich automatisch aan, aan de afmetingen van het apparaat waarop de gebruiker de site bekijkt en draagt dit bij aan een beter gebruiksgemak.